گردو: گرم وخشک.
۱- خونساز و تصفیه کننده خون است.
۲- مسکن دل پیچه است.
۳- اگر از گردو و عسل مربا درست کنید،برای اشخاص لاغر و همچنین تقویت و تحریک نیروی جنسی مفید است.
۴- از تشکیل سنگ کلیه و سنگ کیسه صفرا جلوگیری می کند.
۵- مانع ترش کردن می شود.
۶- اگر پوست تازه گردو را به دندان و لثه بمالید،لثه و دندان را تقویت می کند.
۷- اگر گوش چرک کند،می توانید آب برگ گردو را بگیرید،آن را کمی گرم کنید و در گوش بچکانید.
۸- برای کاهش قند خون مقدار ۲۰گرم برگ درخت گردو را در یک لیتر آب جوش بریزید و به مدت ۵دقیقه گرم کنید و از این دم کرده روزی سه تا چهار فنجان میل منید.
۹- اگر شیره قسمت سبز میوه گردو را چند بار روی زگیل بمالید،آن را از بین می برد.
۱۰- اگر زن حامله روزی یک عدد گردو بخورد،پس از زایمان پوست شکمش زیبایی خود را حفظ خواهد کرد.
۱۱- چون دارای مس است،بنابراین به جذب آهن در بدن کمک می کند.
زیاده روی در مصرف آن باعث ورم لوزه و زخم در دهان می شود،مخصوصا برای گرم مزاجان خوب نیست و معمولا بهتر است این گونه افراد بعد از خوردن گردو دهان خود را بشویند و یا انار ترش،کمی سنجد یا سرکه بخورند.(مغز گردو را در ظروف در بسته و در فریزر نگهداری کنید).